5 Cadeautips voor een yogaliefhebber

De beste geschenkideeën voor een yogaliefhebber!

Ben je zelf een yogaliefhebber en heb je geen idee wat je wilt vragen voor je verjaardag? Of ken je iemand die graag yoga doet en zoek je voor hem of haar een leuk cadeautje? Lees dan verder! We geven je leuke geschenkideeën voor iedere yogaliefhebber.

1. Een yoga riem

Misschien heb je nog nooit van een yoga riem gehoord, maar het kan vele asana’s een stuk gemakkelijker maken. Een yoga riem is voor zowel beginners als gevorderden geschikt. Voor beginners is het vooral een hulpmiddel: hiermee kun je met je handen net wat verder reiken. De geoefende yogi of yogini kan hiermee de asana’s juist verdiepen. Houdingen die ze al goed onder controle hebben kunnen met een yoga riem een extra dimensie krijgen.

2. Een yoga deken

Voor iedere beoefenaar van yoga komt een fijne deken enorm van pas! Je kunt hem voor allerlei doeleinden gebruiken. Je blijft lekker warm tijdens de rustperiode na je yogatraining, en je kunt hem combineren met je yogamat voor extra warmte en zachtheid. Bovendien kun je hem gebruiken als de basis voor yogaoefeningen door hem op je antislip yogamat te leggen. En hij is ook te gebruiken als zacht yogablok om bijvoorbeeld de schouders te ondersteunen. Een enorm veelzijdig hulpmiddel dus!

3. Wollen yogamat

Je kent waarschijnlijk wel de standaard kunststoffen matjes, die aan je lichaam blijven plakken en snel nare geurtjes krijgen. Een alternatief is de merinowollen yogamat. Zo’n mat is heerlijk zacht en daardoor ideaal voor langzame oefeningen, ontspanningsoefeningen of meditatie. Door de zachte ondergrond en natuurlijke anti-slip is zo’n wollen yogamat echter geschikt voor alle soorten yoga. Wol is resistent tegen schimmels of bacteriën en krijgt daarom geen nare geurtjes. Bovendien is het temperatuurregulerend: je blijft dus altijd comfortabel. En doordat dit soort matten gemaakt zijn van superzachte merinowol kriebelen ze niet!

4. Wierookbrander

Wat is nou rustgevender dan kijken naar hoe de rook van de wierook opstijgt? Daar word je toch helemaal zen van? Bovendien geeft het een heerlijke geur, en is een mooie wierookbrander onmisbaar bij reinigingsrituelen en wierookceremonies. Een wierookbrander past dus perfect bij de yogi ‘way of life’! 

5. Oogmasker

Om na de yogasessie tot rust te komen is een oogmasker de perfecte oplossing. Een oogmasker bedekt de ogen volledig waardoor deze ook gebruikt kan worden om te ontspannen tussen yoga-oefeningen of tijdens de meditatie.

Bestel eenvoudig in de webshop!

Al deze leuke geschenkideeën voor een yogaliefhebber bestel je eenvoudig op de website van Pranayur. Wij brengen bestellingen boven de €20,- altijd gratis bij je thuis. Bestel je voor 12 uur ‘s middags? Dan heb jij je cadeau voor de yogaliefhebber morgen al in huis!

Reacties zijn gesloten.