Nederland Kiest Vaker Voor Biologische Shampoo

C’Bio

Het belang van natuurlijke haarverzorging groeit, deze verzorgingsproducten bevatten minder chemische en schadelijke ingrediënten dan het enorme aanbod aan reguliere shampoos. Biologische shampoos, ook wel C’Bio genoemd, bevatten 99% plantaardige ingrediënten. Van deze natuurlijke ingrediënten is 16% afkomstig van biologische landbouw. C’Bio is goed voor de huid, omdat het etherische oliën bevat die de huid nodig heeft. De shampoos zijn verkrijgbaar in verscheidene varianten zoals: voor droog haar, anti-roos,verstevigend, veelvuldig gebruik, vet haar en in 2-in-1 vorm.

Futloos, droog en vet haar

Niet-natuurlijke shampoos bevatten meestal sodium laureth sulfate (SLS). Fabrikanten voegen dit ingrediënt toe omdat het goed schuimt en goedkoop is. Een schuimende shampoo is plezierig, echter is dit ingrediënt zo sterk dat er zelfs garagevloeren mee worden gereinigd en motoren mee worden ontvet. Doordat de shampoo zo hard ontvet, ontstaat het herkenbare trekkende gevoel van de huid na het douchen. SLS blijft na het wassen ongeveer vijf dagen in ons lichaam. Waardoor we ons haar dus blijven wassen, omdat het razendsnel weer vet wordt.

Duurzame biologische shampoo

Doordat de biologische shampoos de juiste ingrediënten bevatten die ons lichaam nodig heeft is een klein beetje shampoo per wasbeurt al voldoende. Door de vitamines en mineralen krijgt je haar een natuurlijke glans en futloos haar krijgt weer meer veerkracht. De biologische shampoos bevatten heerlijke geuren, zijn erg mild en drogen niet uit. Hierdoor kan het hele gezin dagelijks van de biologische shampoo gebruikmaken. Kies daarom voor biologische shampoo voor de juiste mineralen en vitaminen die je huid en haar in optimale balans brengen en houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *