Prana Greens – een verzameling superfoods voor extra Power!

De laatste jaren is er veel aandacht voor de zogenaamde superfoods. Er is bij Pranayur een product in het assortiment waar we in dit kader even extra aandacht aan willen geven: Prana Greens. Gewoon omdat er zoveel in zit waar je wat aan hebt! Wat allemaal? Lees snel verder!

Of bestel Prana Greens direct in onze webshop >>

Prana Greens: Groene superfoods voor je gezondheid

Een heerlijke smoothie met Prana Greens

Een super aanvulling op je dagelijkse voeding

Prana Greens is een bijzondere aanvulling op je dagelijkse voeding. Waarom?

 • zorgt voor nieuwe energie en vitaliteit
 • helpt prestaties te verbeteren.
 • heeft een gunstige invloed op je gezondheid
 • beschermt bij veroudering
 • is geen moeilijk te slikken tablet, maar een poeder dat gemakkelijk oplost in water of vruchtensap
 • heeft een heerlijke groenten-fruitsmaak
 • is een gezond en energierijk begin van de dag.

Prana betekent tenslotte ‘levensenergie’!

Past bij jouw dieet!

Prana Greens is de ideale ondersteuning voor elk dieet. Het voorziet je lichaam namelijk van vitaminen, mineralen, aminozuren, enzymen en antioxidanten die je gedurende je dieet tekort kan komen. Daarbij vertraagt het het proces van gewichtsverlies niet! Integendeel: doordat het de spijsvertering, stofwisseling en vetverbranding optimaliseert, zorgt het ervoor dat je dieet sneller kan werken en meer effect heeft.

Tien gezonde redenen om iedere dag te starten met Prana Greens

1. Prana Greens zorgt voor een goede gezondheid en hernieuwde energie.

Door slechte eetgewoonten neemt de kans op tekorten aan voedingsstoffen en verzuring van het lichaam toe. Door een te gehaaste levensstijl en regelmatig fastfood/tussendoortjes/snacks (zonder voedingswaarde) te eten, komen veel mensen niet langer aan de aanbevolen 500 tot 600 gram verse groenten en fruit per dag. De kans op tekorten aan essentiële voedingsstoffen neemt daardoor toe. Prana Greens vult tekorten aan vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen aan en herstelt de neutrale pH-waarde van het lichaam.

Prana greens - energie

2. Prana Greens bevat 100% natuurlijke vitaminen, mineralen, antioxidanten, aminozuren en enzymen.

Een dagelijkse portie levert evenveel voedingsstoffen als vijf tot zes porties verse groenten en fruit! Het bevat een hoge concentratie van honderden vitaminen, mineralen, antioxidanten en sporenelementen. Daarbij bevatten de plantaardige eiwitten in Prana Greens alle essentiële en niet essentiële aminozuren. Dankzij deze unieke combinatie van ingrediënten is het een van de rijkste voedingsbronnen die de natuur ons biedt.

3.Hoge potentie Gerstegras als hoofdbestanddeel.

Gerstegras (Barley Grass) helpt bij het neutraliseren van overtollige zuren en ondersteunt  zo een juiste pH-balans. In dit product zit een potentie van 10:1 extract. Je pH-waarde daalt bijvoorbeeld wanneer je teveel eiwitten, vetten en/of suiker binnenkrijgt. Dit zorgt voor verzuring van het lichaam (daling pH-waarde). Door het verzuren kunnen er allerlei gezondheidsproblemen ontstaan.

4. Het bevat het unieke Fruits & Greens™ extract.

Fruits & Greens is een krachtig 100:1 extract van 27 verschillende soorten groenten en fruit. Fruits & Greens voorziet het lichaam van bioflavonoïden en antioxidanten. Daarbij bevat het extract een hoge doseringen van alle in groenten en fruit voorkomende vitaminen en mineralen. Eén gram Fruits & Greens extract bevat evenveel voedingsstoffen als 100 gram verse groenten en fruit!

5. Prana Greens bevat een hoge dosering spirulina en chlorella.

Spirulina en chlorella zijn natuurlijke multivitaminen en bevatten vele belangrijke voedingsstoffen, waaronder chlorophyl (zonlicht omgezet in energie). De 100% zoetwaterchlorella heeft bovendien een chelerende (ontgiftende) werking. Het bindt opgehoopte afvalstoffen aan zich en verwijdert ze uit het lichaam.

spirulina & chlorella

6. Het is rijk aan plantaardige enzymen voor een betere opname en spijsvertering. 

Door de toevoeging van vijftien belangrijke plantaardige enzymen bevordert het de spijsvertering en de opname van de aanwezige vitaminen en mineralen.

7. Prana Greens bevat een maagsap-resistente probiotische lactosporencultuur.

Een dagelijkse portie bevat 1.5 miljard lactosporen die zich in de dunne darm tot lactobacillen ontwikkelen. Lactobacillen (probiotica) zijn zeer belangrijk voor de spijsvertering en een gezonde darmflora. Ze bestrijden schadelijke bacteriën en schimmels in het darmkanaal.

8. Het bevat Policosanol – voor een gezond cholesterolniveau en een betere hart- en vaatfunctie.

Wanneer het LDL-cholesterolniveau kan verlagen, levert het een belangrijke bijdrage aan een verbeterde hart- en vaatfunctie. Policosanol helpt ook de energievoorziening in het lichaam te verbeteren. Het ondersteunt de zuurstofopname op celniveau.

9. Prana Greens bevat vijf oplosbare en niet-oplosbare natuurlijke vezels voor een gezonde darmwerking.

Het bevat acaciavezels, appelpectin, appelvezels en tarwekiemvezels voor een verbeterde spijsvertering en regelmatige stoelgang. De natuurlijke vezels hebben bovendien een darmreinigende werking.

10. Het past uitstekend in een koolhydraat-arm (low-carb) dieet.

Eén portie Prana Greens bevat slechts 6,5 gram koolhydraten. Maar vult alle tekorten aan die kunnen ontstaan door het eten van onvoldoende groenten en fruit. Doordat het een normale stoelgang bevordert, is het goed voor de darmperistaltiek bij een low-carb dieet.

low carb

Ingrediënten per portie

Een volle maatschep (9 gram) bevat:

 • 10:1 Barley Grass Juice Powder extract 4230 mg
 • Fruits & Greens complex 1150 mg (hooggeconcentreerd 100:1 extract uit 27 verschillende groenten- en fruitsoorten)
 • Chlorella 300 mg (bevat 50 mg Chlorophyl per gram)
 • Spirulina 700 mg (bevat meer dan 50 belangrijke nutriënten)
 • Enzymencomplex 40 mg(Amylase, Lactase, Protease, Lipase en Cellulase)
 • Vezelcomplex 2000 mg (appelvezel, appelpectine, tarwekiemen, gemicroniseerde tarwezemelen en acaciavezels)
 • Probiotische Lactospore™ cultuur 90 mg/1.49 miljard
 • Policosanol complex 30 mg
 • Acerola extract 150 mg
 • Geconcentreerd groene thee extract 50 mg (bevat 40% catechinen en het ECGC polyphenol)
 • Natuurlijke smaakstoffen uit vruchtenextracten 260 mg

Makkelijk te gebruiken

Los een maatschepje per dag op in een glas bron water of appelsap. Gebruik bij voorkeur een shaker voor het beste resultaat. Omdat Prana Greens veel energie geeft, kun je het het beste aan het begin van de dag gebruiken.

Interessant?

Ben je nieuwsgierig wat Pranayur Prana Greens voor jou doet? Bestel ze in onze webshop >>

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *