Vier redenen om te beginnen met yin yoga

Pranayur vertelt alles over yin yoga

Heb je al gehoord van yin yoga? Het gaat over yin en yang, yin staat voor ontspanning en yang voor alle activiteiten die we in ons dagelijks leven ondernemen. Het is de kunst om een balans te vinden tussen yin en yang. Yin en yang zijn met elkaar verweven. We hebben ze allebei nodig.

Wil jij graag gaan beginnen met en vorm van yoga die rekening houdt met deze balans? Neem dan eens een kijkje in onze Pranayur webshop voor ons aanbod aan yoga artikelen. Het is de perfecte methode om te ontspannen als je wel eens druk of stress ervaart. Yoga in combinatie met meditatie heeft echter veel meer voordelen. Wij van Pranayur geven je vier redenen om met deze unieke vorm van yoga te beginnen!

Kom tot rust met yin yoga

1. Je leert over mindfulness

Yin yoga en mindfulness zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Van mindfulness is bekend dat het ontzettend goed is voor onze mentale gezondheid. De basisprincipes van mindfulness lopen als een rode draad door de yin yoga.

2. Het is laagdrempelig en eenvoudig

Of je nu veel yoga ervaring hebt of niet, yin yoga is een vorm van yoga die geschikt is voor iedereen! Maak je dus vooral geen zorgen als je een beginner bent, want yin yoga is ook voor jou.

3. Yin yoga helpt je soepel te houden

Met yin yoga houd je een bepaalde yoga pose voor een langere tijd aan. Hierdoor kan je lichaam zich langzaam ontspannen en versoepelen.

4. Het verbetert je zelfkennis

Door te mediteren tijdens de yoga sessie ga je je eigen emoties zorgvuldiger ervaren en herkennen. Op den duur zul je leren om deze emoties te accepteren. In de rust die het mediteren tijdens deze yoga oefeningen biedt krijg je de ruimte om te reflecteren en nieuwe inzichten op te doen.

Yoga beoefenen met Pranayur

Wil jij zelf aan de slag gaan? Wij van Pranayur hebben in onze webshop alle artikelen die je nodig hebt, van yogamat tot klankschaal! Wanneer je vóór 12 uur ‘s middags iets besteld dan wordt het de volgende dag al bij je thuis bezorgd. Boven de 20 euro betaal je zelfs geen bezorgkosten. Twijfel niet en kies voor de yoga artikelen van Pranayur!

Reacties zijn gesloten.