Vijf benodigdheden voor een heerlijke Ayurvedische massage

Pranayur vertelt over Ayurvedische massages

Ayurveda is oorspronkelijk een Indiase gezondheidsleer. Volgens deze leer wordt ieder mens geboren met een eigen combinatie van drie bio-energetische krachten: kapha, pitta en vata, en vijf natuurlijke elementen: water, aarde, vuur, lucht en ether. Binnen de Ayurveda zijn voeding, ontspanning en beweging erg belangrijk. Via de Pranayur webshop zijn allerlei Ayurveda artikelen en accessoires verkrijgbaar om Ayurveda toe te passen in jouw dagelijks leven, bijvoorbeeld in de vorm van een Ayurvedische massage.

De voordelen van een Ayurvedische massage

Ayurvedische massages zijn geschikt voor iedereen, van ouderen tot baby’s.  Zo’n massage helpt je om zowel fysiek als mentaal te ontspannen. Ook helpt het bij eventuele mentale blokkades en vastzittende emoties. Bij een Ayurvedische massage wordt er gebruik gemaakt van speciale kruidenoliën. Die oliën hebben een positieve invloed op het lichaam. Laat de olie na de massage goed intrekken en neem vervolgens een lekkere warme douche.

Wat heb je allemaal nodig?

Voor een complete Ayurvedische massage zijn er een aantal producten die benodigd zijn. Gelukkig hebben wij van Pranayur die allemaal beschikbaar in onze webshop! Je hebt onder andere nodig:

Alle Ayurvedische massage benodigdheden vind je bij Pranayur

Wil jij ook graag tot rust komen met een heerlijke Ayurvedische massage? Wij van Pranayur hebben de producten die je nodig hebt! Kijk snel in onze webshop. Wanneer je vóór 12 uur ‘s middags een bestelling bij ons plaatst heb je deze de volgende dag al in huis! Boven de 20 euro worden de artikelen zelfs gratis thuisbezorgd. Wacht dus niet langer en bestel snel de benodigdheden voor een Ayurvedische massage bij Pranayur!

Reacties zijn gesloten.