Welke spullen heb je nodig om te beginnen met yoga?

Wat heb je nodig om te beginnen met yoga?

Yoga beoefenen met Pranayur

Yoga is tegenwoordig helemaal in! Maar wat heb je eigenlijk nodig om te beginnen met yoga? Wij van Pranayur helpen je graag verder met de juiste benodigdheden! Wanneer je op zoek bent naar meer rust, spiritualiteit en/of ontspanning van je lichaam, is yoga de ideale sport. Door yoga te beoefenen werk je zowel aan je lichaam als je geest! Of je nu thuis yoga gaat beoefenen of in een yogastudio, je hebt een aantal dingen nodig om je op weg te helpen. Wij van Pranayur vertellen je graag welke artikelen je allemaal nodig hebt.

Benodigdheden voor yoga

Heb je je ingeschreven voor je eerste yogales, of ben je van plan om thuis Youtube tutorials te gaan volgen? In ieder geval ga jij beginnen met yoga! Super leuk, maar welke spullen heb je daar allemaal voor nodig? Wij zetten ze voor je op een rijtje.

  • Een yogamat, het liefst met een antisliplaag voor extra veiligheid.
  • Een yogablok, om je hoofd te ondersteunen en voor meer stabiliteit bij verschillende oefeningen.
  • Een yoga riem om de juiste yogahouding te bereiken.
  • Een meditatiekussen.
  • Een handdoek.
  • Een yogadeken om warm te blijven tijdens de rustperiode van het yoga proces of als ‘zacht yogablok’.

Als je voor het eerst naar yoga gaat, is dat best spannend. Hoe zal het gaan? En wat ga je aantrekken? Wij adviseren om loszittende kleding te dragen waar je je comfortabel in voelt.

De leukste yoga cadeaus van Pranayur

Ben je op zoek naar een geschikt cadeau voor iemand die gek is op yoga? Wij van Pranayur hebben een mooi aanbod yoga cadeauartikelen! Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooie wierookbrander om tot rust te komen? Kijk eens rond in de Pranayur webshop en bekijk ons ruime aanbod aan yoga artikelen! Je bestelt je yoga benodigdheden eenvoudig online en voor je het weet ben jij klaar voor de start!

Reacties zijn gesloten.